Blog
Brandkast

Ik hoorde een knal die leek op een botsing. Daarna bleef het stil. Ik ging naar de galerij en zag beneden, op de parkeerplaats, een zwarte doos liggen met de omvang van een koffer die nog net mee mag in de vliegtuigcabine. Het ding was van metaal en had een deur die was opengesprongen. Erin en eromheen lagen doosjes die op medicijndoosjes leken.

Het waren medicijndoosjes. Dat zag ik toen ik beneden kwam en een vrouw op haar hurken bezig was de doosjes, en de inhoud, te verzamelen. Ik kende haar van gezicht, maar ze leek nu iemand anders. Ik probeerde haar aan te spreken, maar zij was gefixeerd op het vergaren van de buit. Zonder een woord liep ze terug naar de ingang, mij op die parkeerplaats achterlatend met die verwrongen brandkast en nog wat losse pillenstrips.

Even later kwam haar stiefvader eraan. Hij nam de brandkast van me over en vertelde dat het slecht ging de laatste tijd, dat ze een gedwongen opname overwogen. Zes hoog was niet de beste plek op dit moment. Niet voor brandkasten, niet voor haarzelf.

 

#NieuwWest #buren

Foutmelding

  • Notice: Undefined index: nid in custom_mp_blocks_block_view() (regel 259 van /var/www/mirjampool.nl/sites/all/modules/custom_mp_blocks/custom_mp_blocks.module).
  • Notice: Undefined index: title in custom_mp_blocks_block_view() (regel 263 van /var/www/mirjampool.nl/sites/all/modules/custom_mp_blocks/custom_mp_blocks.module).
  • Notice: Undefined index: subtitle in custom_mp_blocks_block_view() (regel 263 van /var/www/mirjampool.nl/sites/all/modules/custom_mp_blocks/custom_mp_blocks.module).
  • Notice: Undefined index: nid in custom_mp_blocks_block_view() (regel 265 van /var/www/mirjampool.nl/sites/all/modules/custom_mp_blocks/custom_mp_blocks.module).
  • Notice: Undefined index: nid in custom_mp_blocks_block_view() (regel 266 van /var/www/mirjampool.nl/sites/all/modules/custom_mp_blocks/custom_mp_blocks.module).